آشپزی

فوت و فن جا افتادن خورشت های معروف ایرانی

فرهنگ غذایی ما ایرانی ها شامل انواع خورشت های خوشمزه ای است که همراه با پلو سرو می گردد و به طور عامیانه به این غذای لذیذ چلوخورشت می گویند. خورشت جایگاه بسیار مهمی در سفره های ایرانی دارد.

25 فروردین 1402

درباره خواص شگفت انگیز چای میخک

چای میخک سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آنها این کار را به وسیله مبارزه با رادیکال های آزاد در سلول های بدن و در نتیجه کاهش و جلوگیری از آسیب های ناشی از اکسیداسیون انجام می دهند.

8 فروردین 1402

طرز تهیه کوکو ماکارونی خوشمزه و ساده ، آموزش مرحله به مرحله

غذایی که می خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم، نه کوکو است و نه ماکارونی؛ بلکه تلفیقی از این دو است که به آن کوکوی ماکارونی می گویند. یکی از نکات جالب در خصوص این غذا این است که شما می توانید آن را حتی با ماکارونی به جامانده از وعده های غذایی قبل خود...

15 اسفند 1401

خورش به؛ غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی

خورش به یک خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به علت وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است.

3 بهمن 1401

طرز تهیه کیک بستنی اورئو

یکی از خوشمزه ترین بیسکوییت های جهان در کنار بستنی وانیلی! معرکه خواهد شد. با طرز تهیه کیک بستنی ارئو با ما همراه باشید. بیسکوییت اورئو در طعم های شکلاتی، توت فرنگی، آلبالویی و پرتغالی فراوری می گردد. ما برای تهیه این دسر از طعم وانیلی استفاده کردیم.

16 شهریور 1401

طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر

این غذا با سالمون دودی تهیه می گردد، به این معنی که به پختن یا سرخ کردن نیازی ندارد.

18 مرداد 1401

دوناتلا مک اندچیز

برای تهیه این پاستا به انواع پنیر احتیاج دارید. اما اگر آنها را نیافتید، از پنیرهای گودا، چدار، بلوچیز و … بهره ببرید. مهم این است چند نوع پنیر خوشمزه را به آن اضافه کنید.

18 مرداد 1401

پودینگ شکلاتی چسبناک

این دسر گرم و شکلاتی برای روزهای سرد پاییزی بسیار مناسب است. البته آن را با بستنی قهوه یا وانیل هم سرو می نمایند.

18 مرداد 1401

از بهترین روغن خوراکی تا بدترین ؛ 11 نوع روغن که باید بشناسید

بر خلاف باور عموم مبنی بر مضر بودن صددرصدی روغن های خوراکی، مصرف درست و به جای روغن های مناسب نه تنها ضرر ندارد، بلکه می تواند به بهبود شرایط سلامتی کمک کند. برای مثال، روغن خوراکی مناسب می تواند در رشد سلول ها، محافظت از اندام های داخلی و جذب بیشتر مواد...

13 مرداد 1401

برگزاری جشنواره ملی گردشگری غذا در ارومیه

ارومیه میزبان جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در اواخر مرداد ماه است.

30 خرداد 1401

فواید روغن زیتون برای پوست و مو چیست؟

زندگی امروز-روغن زیتون طی مراحلی از فشرده شدن زیتون به دست می آید و به اشکال مختلف فراوری می گردد. فواید روغن زیتون اصل بسیار گسترده است. این روغن موارد مصرف گوناگونی دارد که یکی از مهمترین آن ها، استفاده به صورت موضعی برای بهره مندی از خواص روغن زیتون...

16 آذر 1400

طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و اصیل

خورش پرتقال یکی از غذاهای معروف شمالی است که در دیگر مناطق ایران نیز به روش های متنوعی طبخ می شود. عطر و طعم پرتقال در این خورش کاملا مشهود بوده و آن را به یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است.

10 تیر 1400

طرز تهیه سوپ جو به سه روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوپ جو یکی از خوش طعم ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست که در بیشتر مهمانی ها مرسوم ترین پیش غذا به حساب می آید. طرز تهیه سوپ جو کلاسیک، ساده است اما این سوپ مغذی را می توان با روش های متفاوت و با اندکی اختلاف در نوع مواد مورد استفاده...

24 اردیبهشت 1400

طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی بدون فر و در فر

لواشک هندوانه شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما اگر شما از عشاق لواشک باشید، از امتحان کردن این لواشک نیز نباید بگذرید. این لواشک به اندازه لواشک انار، لواشک گیلاس و لواشک گوجه سبز خوشمزه و پرطرفدار است. البته لواشک هندوانه مانند لواشک زردآلو، مزه ملسی...

3 آبان 1399

نحوه خشک کردن کیوی بدون تغییر در رنگ و طعم!

کیوی از میوه های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ای است که به دلیل وجود ویتامین سی فراوان و فیبر زیادی که دارد برای انواع سنین و بیماری ها مناسب است. طبع کیوی و خواص آن به گونه ای است که در طب سنتی نیز کاربرد فراوانی دارد. با اینکه کیوی یک میوه فصلی است شما می توانید...

29 مهر 1399

در پاریس کجا شیرینی بخوریم؟

بهترین شیرینی فروشی های پاریسبرای تکمیل کردن یک پیاده روی طولانی در خیابان های سرزنده پایتخت فرانسه هیچ چیز بهتر از خوردن شیرینی در بهترین شیرنی فروشی های پاریس نیست. فرانسوی ها شهرت زیادی در آشپزی و تهیه غذاهایی با عطر و طعم خاص دارند که این هنرشان...

28 خرداد 1399