طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر

به گزارش وبلاگ سیمبیان، این غذا با سالمون دودی تهیه می گردد، به این معنی که به پختن یا سرخ کردن نیازی ندارد.

طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر
  • تعداد: 4 تا 6 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 680 گرم سالمون دودی
  • دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کیپر خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری ریشه خردل
  • ¼ پیمانه سس مایونز
  • دو قاشق چایخوری سرکه قرمز
  • دو قاشق چایخوری آب
  • نمک و فلفل سیاه
  • برگ های جعفری
  • نان تست

طرز تهیه

1- سالمون راداخل بشقاب بگذارید.

2- بقیه مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس سس را روی ماهی داخل بشقاب بریزید. روی آن را با جعفری تازه تزئین کنید.

منبع: فوت و فن / food52.com

به "طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید