طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر
به گزارش وبلاگ سیمبیان، این غذا با سالمون دودی تهیه می گردد، به این معنی که به پختن یا سرخ کردن نیازی ندارد.
- تعداد: 4 تا 6 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 680 گرم سالمون دودی
- دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری کیپر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری ریشه خردل
- ¼ پیمانه سس مایونز
- دو قاشق چایخوری سرکه قرمز
- دو قاشق چایخوری آب
- نمک و فلفل سیاه
- برگ های جعفری
- نان تست
طرز تهیه
1- سالمون راداخل بشقاب بگذارید.
2- بقیه مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس سس را روی ماهی داخل بشقاب بریزید. روی آن را با جعفری تازه تزئین کنید.
منبع: فوت و فن / food52.com
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: symbian1.1com.ir
شناسه مطلب: 79782
به "طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالمون دودی با سس کِیپر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید