طرز تهیه قارچ سوخاری و طرز تهیه سس مخصوص
به گزارش وبلاگ سیمبیان، فست فودها همواره میان افرادی در سنین مختلف هواداران زیادی دارند. درست کردن آن ها در خانه فرصت تهیه غذایی سالم تر و نزدیک به سلیقه اعضای خانواده را فراهم می نماید. یکی از غذاهای فست فودی که درست کردن آن سخت نیست قارچ سوخاری است. در این مقالۀ خبرنگاران طرز تهیه قارچ سوخاری را آموزش می دهیم.

طرز تهیه قارچ سوخاری
برای تهیه قارچ سوخاری باید مواد لازم را آماده نموده و دستور پخت پیشنهادی را اجرا کنید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری زعفرانی
- 500 گرم قارچ
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق مرباخوری آب لیمو
- 4 قاشق غذاخوری ماست
- 1 قاشق چای خوری زعفران
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور قارچ سوخاری زعفرانی
- ابتدا قارچ ها را با دستمال مرطوب تمیز و لایه ای نازک از روی آن بردارید.
- ماست و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
- نمک، فلفل، زعفران و آب لیمو را با ترکیب ماست و تخم مرغ مخلوط کنید.
- آرد سوخاری را به ظرف آرام آرام اضافه نموده و کامل هم بزنید تا غلیظ گردد.
- دقت کنید غلظت مخلوط به حدی باید باشد که به قارچ ها بچسبند. ضمناً بخشی از آرد سوخاری درشت را کنار بگذارید
- قارچ ها را به مخلوط آغشته نموده و آرد سوخاری درشت را به آن اضافه کنید.
- اگر فرصت داشته باشید می توانید قارچ های آغشته به مخلوط و آرد سوخاری را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دارتر گردد.
- تابۀ کوچکی را تا حدی روغن بریزید که قارچ ها در آن شناور گردد. ضمناً حرارت نباید زیاد باشد.
- قارچ های سرخ شده را کنار بگذارید تا با سس مخصوص میل کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
قارچ سوخاری رستورانی از قارچ های تازه و کوچک که به طور کامل مغز پخت شده است تهیه شده است. طعم تند یا زعفرانی ندارد به همین علت به قارچ سوخاری معمولی یا رستورانی معروف است.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی
- 300 گرم قارچ
- 1 فنجان آرد گندم یا آرد سفید
- 2 فنجان آرد سوخاری
- 2 عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
- زردچوبه و پودر سیر
- روغن مایع سرخ کردنی
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
- قارچ های سالم و کوچک را با دستمال مرطوب تمیز کنید. فراموش نکنید که شستن قارچ ها به روش معمولی روش درستی نیست. زیرا آب جذب می نمایند و سرخ کردن آن ها به خوبی انجام نمی گردد.
- در ظرفی آرد، نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه و پودر سیر را به خوبی مخلوط کنید. غلظت آن باید بیشتر از ماست گردد تا به راحتی به قارچ ها بچسبد. مقدار مخلوط باید متناسب با مقدار قارچ ها باشد.
- قارچ ها را یکی یکی در مخلوط به طور کامل بغلتانید تا مخلوط جذب قارچ ها گردد.
- هر قارچ را به پودر سوخاری آغشته کنید. سپس روی توری سیمی قرار دهید تا تمام قارچ ها آماده شوند.
- تابه را پر از روغن کنید تا قارچ های سوخاری موقع سرخ شدن در روغن شناور باشد.
- حرارت زیاد قارچ ها باعث سرخ شن مخلوط می گردد در حالی که قارچ ها همچنان خام هستند. بنابراین قارچ ها باید حرارت کمی ببینند که مغز پخت شوند. ضمناً باید نیمه سرخ شوند که خیلی خشک نباشند.
- قارچ های نیمه سرخ شده را می توانید مجدداً در روغن بریزید تا طلایی- قهوه ای رنگ شوند.
طرز تهیه قارچ سوخاری تند با تخم مرغ
تهیه قارچ سوخاری با توجه به سلیقۀ مهمانان می تواند با ادویه های متفاوتی انجام گردد. شما می توانید قارچ سوخاری تند آماده کنید. در ادامه دستور قارچ سوخاری تند با تخم مرغ را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری تند با تخم مرغ
- 300 گرم قارچ
- 2 عدد تخم مرغ
- نصف فنجان شیر
- 2 فنجان آرد سوخاری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن
دستور تهیه قارچ سوخاری تند با تخم مرغ
- قارچ ها به کامل بشویید و خشک کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کامل هم بزنید.
- نمک و شیر را به تخم مرغ اضافه نموده و مخلوط را کامل به هم بزنید.
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را مخلوط موجود اضافه کنید و هم بزنید.
- قارچ ها را یکی یکی در مخلوط بغلتانید تا مخلوط جذب آن ها گردد.
- هر قارچ آغشته شده به مخلوط را در آرد سوخاری قرار دهید.
- بعد از اینکه تمام قارچ ها به مخلوط و آرد سوخاری آغشته شد در تابۀ پر از روغن قرار دهید.
- قارچ ها باید در روغن غوطه ور باشد و نیمه سرخ شوند. دقت کنید که حرارت باید کم باشد که هم زمان با سرخ شدن مخلوط، قارچ ها کامل پخته و نیم سرخ شوند.
- اگر دوست داشتید که قارچ ها بعد از سرخ شدن پف نموده شوند، به مخلوط اولیه کمی دلستر اضافه کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر
پنیر پیتزا هم مادۀ دیگری است که می توانید هنگام پخت قارچ سوخاری بهره ببرید. بنابراین برای تهیه قارچ سوخاری با پنیر می توانید از دستور پخت زیر بهره ببرید.
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری
- 300 گرم قارچ سوخاری
- 1 فنجان آرد ذرت
- 2 عدد تخم مرغ
- نصف فنجان شیر
- 2 فنجان آرد سوخاری
- پودر سیر و نمک
- پنیر پیتزا یک فنجان
طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر
- قارچ ها را کامل بشویید و خشک کنید. سپس به آن ها کمی نمک بزنید.
- قارچ های نمکی را به آرد ذرت آغشته کنید.
- در ظرفی شیر، تخم مرغ، نمک و پودر سیر را به طور کامل هم بزنید.
- قارچ ها را یکی یکی در این مخلوط بغلتانید تا آن را کامل جذب کنید.
- قارچ های آغشته به مخلوط را در ترکیب آرد سوخاری و پنیر پیتزا بغلتانید.
- در تابۀ پر از روغن قارچ ها را با حرارت کم نیمه سرخ کنید تا رنگ طلایی- قهوه ای گردد.
طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای
می توانید قارچ سوخاری را با سس پنیر خامه ای نیز طعم دار کنید. بنابراین کافی است دستور پخت قارچ سوخاری که در داخل آن به این سس قرار گرفته است را در ادامه مطالعه کنید.
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای
- 300 گرم قارچ
- پودر سیر
- پودر فلفل قرمز و نمک
- تکه های قرمز
- 2 عدد پیازچه میانه
- 250 گرم پنیر خامه ای
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان آرد
طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای
در تهیه این قارچ سوخاری از سسی استفاده می کنیم که در موارد قبلی استفاده نشده است.
- قارچ ها را با دستمالی مرطوب تمیز کنید. یک لایه نازک از روی قارچ جدا کنید که لکه های سیاه و تیرۀ آن کنار گذاشته گردد.
- دنبالۀ قارچ را به آرامی از کلاهک آن جدا کنید که بتوانید سس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید.
- پنیر خامه ای را ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا به راحتی با مواد دیگر مخلوط گردد.
- به ظرفی که پنیر خامه ای در آن قرار داده اید. نمک، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.
- قسمت سفید پیازچه و کمی از ساقۀ سبز آن را کامل خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس کامل هم بزنید.
- مخلوط را در کلاهک قارچ ها بریزید و قارچ ها را آرام کنار بگذارید.
- قارچ ها را به آرامی در آرد بغلتانید. سپس آن ها را یکی یکی در آرد سوخاری بغلتانید.
- نهایتاً قارچ های آغشته به آرد و با تخم مرغ کاملاً هم زده، مخلوط کنید.
- قارچ ها را در مرحلۀ آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
- قارچ ها را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سس پنیر خامه ای و مواد مخلوط جذب قارچ گردد. در واقع قارچ ها طعم دار تر می شوند.
- با حرارت کم قارچ ها را در تابۀ روغن نیمه سرخ کنید. رنگ قارچ ها باید طلایی- قهوه ای گردد.
طرز تهیه قارچ سوخاری با فر
در دستور پخت انواع قارچ سوخاری که به شما ارائه دادیم مرحلۀ نهایی با تابۀ پر از روغن روی حرارت کم انجام می گردد. در ادامه دستور پخت قارچ سوخاری با فر را به شما شرح می دهیم.
مواد لازم برای قارچ سوخاری با فر
- 1 پیمانه آب
- نصف پیمانه آرد ذرت
- 1 پیمانه آرد سفید
- 2 پیمانه آرد سوخاری
- 200 گرم قارچ
- نمک و بکینگ پودر به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری با فر
- آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به آن آرام آرام اضافه نموده و کامل هم بزنید تا مخلوط یک دست و صافی آمده گردد.
- قارچ ها را یکی یکی به خوبی در مخلوط بغلتانید.
- قارچ های آغشته به مخلوط را یکی یکی در آرد سوخاری قرار دهید. دقت کنید که کامل باید به آرد سوخاری آغشته گردد.
- قارچ ها را در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به رنگ طلایی- قهوه ای گردد.
- قارچ ها را از فر خارج نموده و روی کاغذی خشک قرار دهید که روغن قارچ ها را جذب کند. اکنون آماده برای سرو کردن است.
طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
سس مخصوص قارچ سوخاری ترکیبی از مواد تعیین است. برای تهیه این سس خوشمزه می توانید از دستور پخت زیر بهره ببرید.
مواد لازم برای سس مخصوص قارچ سوخاری
- 1 پیمانه سیر خرد شده
- نصف پیمانه آب لیمو
- 1 قاشق سوپ خوری نمک
- 3/1 پیمانه روغن کانولا
دستور تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
- ابتدا سیر خرد شده و نمک را به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید.
- آب لیمو و روغن کانولا را به مخلوط اضافه نموده و 5 دقیقه به هم بزنید. نهایتاً مخلوطی غلیظ و خامه ای شکل ایجاد می گردد.
اکنون این سس آمادۀ استفاده است.
کلام آخر
در این مقاله نحوۀ تهیه قارچ سوخاری به طعم های مختلف را آموزش دادیم. علاوه بر این طرز تهیه قارچ سوخاری با فر را ارائه کردیم. با توجه به خوش طعم بودن قارچ سوخاری با سس مخصوص، با طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری نیز آشنا شدید.
اگر به غذا های فست فودی علاقه مند هستید،مطالعه مطالب زیر را از دست ندهید.
- طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
- طرز تهیه پیتزا مخلوط
- طرز تهیه پیتزا سبزیجات به 8 روش مختلف