طرز تهیه کوکو والک

به گزارش وبلاگ سیمبیان، کوکوی والک، یک غذای خوش طعم بهاری است که روش پخت ساده و مزه دلچسبی دارد. در طرز تهیه کوکو والک ، ابتدا سبزی والک را پس از شستن و خشک شدن، خرد نموده و با تخم مرغ، گردو و زرشک مخلوط کنید. در نهایت، نمک و فلفل مایه کوکو را افزوده و آن را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس، مایه کوکو را در روغن سرخ نموده و سرو کنید.

طرز تهیه کوکو والک

در ادامه، جدول مشخصات غذایی کوکو والک را با هم می بینیم:

کوکو والک

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازیبا در نظر گرفتن زمان خشک شدن سبزی و استراحت مایه کوکو، حدود 1 ساعت
زمان پخت غذا30 دقیقه
میزان سختیکم

طرز تهیه کوکو والک

والک یا سیر کوهی، گیاهی بهاری با بویی شبیه پیاز است که خواص دارویی فراوانی دارد. برای استفاده از خواص فوق العاده این گیاه، می توانید آن را شبیه سبزی خوردن نوش جان نموده یا در قالب والک پلو یا کوکوی والک در برنامه غذایی خانواده بگنجانید. البته از آنجایی که استفاده از سبزی تازه همواره اولویت دارد، فصل بهار را برای درست کردن این کوکوی خوشمزه دریابید. در ادامه، مواد لازم و مراحل درست کردن کوکو والک را با هم می بینیم:

مواد لازم برای تهیه کوکوی والک

مواد اولیه برای تهیه این کوکوی خوش طعم به صورت جدول زیر است:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
والک300 گرم
تخم مرغ4 عدد
گردوی خرد شده3 قاشق غذاخوری
زرشک2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

دستور پخت کوکو والک

طرز تهیه کوکو والک بهاری مطابق مراحل زیر پیش می رود:

  • مرحله اول: ابتدا سبزی والک را با دقت بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کاملا خارج گردد. در ادامه، سبزی را روی تخته آشپزخانه به شکل ساطوری خرد نموده و کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: حالا تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. سپس، تخم مرغ ها و سبزی خرد شده را با هم مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه، گردوی خرد شده و زرشک را هم با مواد قبلی ترکیب نموده و نمک و فلفل مایه کوکو را میزان کنید.
  • مرحله چهارم: روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس شبیه طرز تهیه کوکو کدو حلوایی ، مایه کوکو والک را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند.
  • مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه کوکو والک ، تابه ای مناسب را روی حرارت بگذارید و داخل آن میزانی روغن بریزید تا کاملا داغ گردد.
  • مرحله ششم: حالا از مایه کوکو به میزان های مساوی برداشته و پس از شکل دادن در دست خود، آن ها را داخل روغن سرخ کنید.
  • مرحله هفتم: در نهایت، مثل طرز تهیه کوکو تره فرنگی ، کوکوهای سرخ شده را روی یک دستمال روغن گیر قرار دهید. سپس آن ها را در ظرفی مناسب چیده و با مخلفات دلخواه سرو کنید.

نکات کلیدی در دستور تهیه کوکو والک

برای تهیه این کوکوی خوش طعم بهاری، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • به یاد داشته باشید که سبزی والک بافت حساسی دارد. بنابراین برای خرد کردن سبزی از چاقویی تیز استفاده نموده و سبزی را بیش از میزان ریز نکنید تا له و لیز نگردد.
  • شما می توانید مثل طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ ، برای سرخ کردن کوکوهای والک هم از قالب های آماده موجود در بازار بهره ببرید تا کوکوهای زیباتر و مجلسی تری داشته باشید.
  • مایه کوکوی والک باید در نهایت بافتی خمیری و یکدست پیدا کند.
  • کوکوی والک را به صورت یک کوکوی دو رنگ هم می توان طبخ کرد. در این صورت، یک لایه این غذا کوکو سیب زمینی و لایه دیگر کوکوی والک خواهد بود که برای تهیه مایه کوکوی والک، در کنار سبزی والک از میزانی کاهوی خرد شده هم استفاده می گردد.
  • اگر احساس کردید مایه کوکوی والک قوام لازم را ندارد، یکی دو قاشق غذاخوری آرد سفید به آن اضافه کنید.

اصول نگهداری از کوکو والک

اگر میزانی از کوکوها باقی ماند، آن ها را داخل ظرفی درب دار ریخته و در یخچال بگذارید. این کوکو تخم مرغ دارد و نباید بیشتر از 3 یا 4 روز آن را نگهداری کرد.

روش جلوگیری از خراب شدن کوکو والک

به جامانده غذا را برای مدت طولانی روی میز آشپزخانه رها نکنید. بعلاوه آن را در معرض نور آفتاب، و رطوبت و در مکان های گرم قرار ندهید. به یاد داشته باشید که ظرف نگهداری غذا هم باید کاملا تمیز و خشک باشد.

خواص والک

همان طور که طرز تهیه کوکوی اسفناج راهی خوب برای استفاده از خواص اسفناج است، با طرز تهیه کوکو والک هم می توان از بخش عمده ای از خواص والک بهاره بهره مند شد. برای مثال، سبزی والک حاوی فلز منگنز است که یکی از عوامل اصلی سیاه شدن موهای بدن به شمار می رود. بعلاوه این سبزی برای درمان معده درد و برطرف بوی بد دهان هم بسیار مفید است و می توان از آن برای درمان و کنترل مشکلاتی مثل تنگی نفس و فراموشی یاری گرفت. سبزی والک برای کاهش قند خون و پیشگیری از فشار خون در بیماران دیابتی هم بسیار مفید است و با انبساط ملایم عروق خونی، باعث کاهش فشار خون می گردد.

کوکو والک؛ کوکویی با عطر و بوی بهار

در این مطلب طرز تهیه کوکو با سبزی والک را شرح دادیم و نکات تهیه و نگهداری آن را برای شما گفتیم. پیشنهاد می کنیم این کوکو مجذوب کننده و بهاری را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید.

البته، اگر احساس می کنید که همه اعضای خانواده این نوع کوکو یا سبزی والک را دوست ندارند، می توانید کوکو یا کتلت های موردعلاقه آن ها را از سفارش انلاین غذا وبلاگ سیمبیان سفارش داده و این کوکو را برای خودتان و افرادی که این غذا را دوست دارند، تهیه کنید.

سوالات متداول

برای قوام دادن به مایه کوکوی والک از چه ماده ای استفاده کنیم؟

برای این منظور می توان از یک یا دو قاشق غذاخوری آرد سفید استفاده کرد.

مدت زمان ماندگاری کوکوی والک در یخچال چقدر است؟

این کوکو داخل یک ظرف درب دار، بین 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه کوکو والک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو والک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید