خورش به؛ غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی

به گزارش وبلاگ سیمبیان، خورش به یک خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به علت وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است.

خورش به؛ غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی

به گزارش وقت صبح، خورش به یک غذای بسیار لذیذ است که می توانید در فصل پاییز و زمستان آن را درست کنید و در مهمانی ها و مجالس خود در میز پذیرایی تان استفاده کنید.

مواد لازم:

گوشت بدون استخوان: نیم کیلو

به: 1 کیلوگرم

پیاز بزرگ: یک عدد

روغن به میزان لازم

شکر: 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو: نصف فنجان کوچک

گوجه فرنگی یا رب: دو قاشق غذاخوری

زعفران ساییده: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ می نماییم. در ادامه به گوشت آب اضافه کرده و می گذاریم 2 ساعت به صورت کامل بپزد.

به ها را خلالی خرد کرده درون روغن سرخ کرده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له گردد و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.

منبع: فرارو

به "خورش به؛ غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش به؛ غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید