خورش به؛ غذایی لذیذ و خوش عطر پاییز و زمستانی
به گزارش وبلاگ سیمبیان، خورش به یک خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به علت وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است.
به گزارش وقت صبح، خورش به یک غذای بسیار لذیذ است که می توانید در فصل پاییز و زمستان آن را درست کنید و در مهمانی ها و مجالس خود در میز پذیرایی تان استفاده کنید.
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
به: 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ: یک عدد
روغن به میزان لازم
شکر: 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو: نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب: دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را با پیاز سرخ می نماییم. در ادامه به گوشت آب اضافه کرده و می گذاریم 2 ساعت به صورت کامل بپزد.
به ها را خلالی خرد کرده درون روغن سرخ کرده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له گردد و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.
منبع: فرارو