طرز تهیه کیک بستنی اورئو

به گزارش وبلاگ سیمبیان، یکی از خوشمزه ترین بیسکوییت های جهان در کنار بستنی وانیلی! معرکه خواهد شد. با طرز تهیه کیک بستنی ارئو با ما همراه باشید. بیسکوییت اورئو در طعم های شکلاتی، توت فرنگی، آلبالویی و پرتغالی فراوری می گردد. ما برای تهیه این دسر از طعم وانیلی استفاده کردیم.

طرز تهیه کیک بستنی اورئو

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی اورئو

  • بیسکوییت اورئو (خرد شده) چهار فنجان
  • کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی کاله نرم و لطیف دو لیتر
  • خامه قنادی کاله 500 گرم
  • بیسکوییت اورئو چهار عدد
  • عصاره بادام یک قاشق چای خوری
  • سس شکلات سوربن نصف فنجان

طرز تهیه کیک بستنی اورئو

مرحله اول

داخل یک کاسه بزرگ بیسکوییت ها را خرد نموده و سپس با کره ترکیب کنید.

مرحله دوم

حالا مخلوط کره و بیسکوییت را ته یک ظرف بریزید و از طریق پشت یک قاشق خوب فشرده کنید تا بافت آن منسجم گردد. می توانید برای این کار از کف یک لیوان بهره ببرید.

مرحله سوم

بعد از آنکه بافت بیسکوییت ها منسجم شد، آنها را روی یک ظرف دیگر برگردانید. داخل یک مخلوط کن، بستنی و حدود سه چهارم خامه قنادی را با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم

سه عدد از بیسکوییت ها را داخل مخلوط کن ریخته و تا جایی که می توانید میکس کنید. حالا مخلوط بستنی را به بیسکوییت اضافه کنید. عصاره بادام را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب نسبتا یکدستی ایجاد گردد.

مرحله پنجم

یک لایه سس شکلات روی مخلوط بیسکوییتی بریزید. حالا بستنی را داخل همان قالبی که بیسکوییت ها را در آن فشرده کردید، ریخته و پس از آنکه فورم ظرف را گرفتند، در سینی دیگری برگردانید.

مرحله ششم

بستنی را روی لایه بیسکوییتی قرار دهید. دسر شما تقریبا آماده است. کافی است با خامه روی دسر را تزیین کنید. بیسکوییت به جای مانده را هم به عنوان تزیین روی دسر قرار دهید. دسر را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک بستنی اورئو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک بستنی اورئو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید