طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی بدون فر و در فر

به گزارش وبلاگ سیمبیان، لواشک هندوانه شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما اگر شما از عشاق لواشک باشید، از امتحان کردن این لواشک نیز نباید بگذرید. این لواشک به اندازه لواشک انار، لواشک گیلاس و لواشک گوجه سبز خوشمزه و پرطرفدار است. البته لواشک هندوانه مانند لواشک زردآلو، مزه ملسی داشته و جزء لواشک های شیرین محسوب می گردد. در این مطلب طرز تهیه لواشک هندوانه ای خوشمزه را به دو روش به شما خواهیم آموخت؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی بدون فر و در فر

طرز تهیه لواشک هندوانه بدون فر

مواد لازم
هندوانه شیرین و رسیده (متوسط)1 عدد
پودر شکر (اختیاری)1 فنجان
آبلیمو1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه لواشک هندوانه خانگی خوشمزه

  • هندوانه شیرین و رسیده و ترجیحا خوشرنگی را انتخاب کنید.
  • هندوانه را برش زده و گوشت آن را به مکعب ها ریزی تقسیم کنید.
  • سپس با دست تا جای امکان هسته ها را از گوشت آن جدا کنید.
  • در مرحله بعدی قطعات هندوانه را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و با با گوشکوب آن ها را له کنید تا پوره ای یکدست حاصل گردد.
  • پوره به دست آمده را با آبلیمو و شکر مخلوط نموده و سپس از یک توری ظریف آن را رد کنید تا آب و پوره میوه جدا گردد.
  • به اندازه 1 لیوان از آب هندوانه را با پوره آن مخلوط نموده و مابقی آب آن را خنک بنوشید!
  • سپس پوره هندوانه را درون سینی که از قبل سلفون یا نایلون کشیده اید ریخته و با لیسک (کفگیر سیلیکونی) یا کفگیر آن را کاملا یکدست در سینی پهن کنید.
  • سینی را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار داده تا به خوبی آب اضافی آن تبخیر شده و به لواشک هندوانه تبدیل گردد. (معمولا 2-3 روز زمان می برد.)

نکته: شما می توانید لواشک خود را زیر سایه نیز خشک کنید؛ در اینصورت رنگ لواشک شما صورتی تر و زیباتر خواهد شد. اما این کار زمان بیشتری می طلبد و همچنین میزان ترشی لواشک هم کمتر از حالت آفتابی خواهد شد.

طرز تهیه لواشک هندوانه در فر

  • برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب نموده و مواد را درون آن پهن کنید.
  • فر را روی دمای 80- 50 درجه تنظیم نموده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)
  • بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.
  • پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش نموده و لواشک را بیرون بیاورید. (حدودا 5 ساعت زمان لازم دارد.)

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و با تهیه این لواشک هندوانه ای، یک خوراکی سالم و خوشمزه برای خانواده خود تهیه کنید. چراکه لواشک های خانگی علاوه بر طعم و مزه بی نظیری که دارند، یکی از تنقلات سالم و پرطرفدار برای همه رده های سنی محسوب می شوند. آیا شما تا به حال لواشک هندوانه ای درست نموده بودید؟ با چه روشی؟ لطفا نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی شما خواهند بود.

همچنین در پایان به شما پیشنهاد می کنیم که اگر از هواداران انواع لواشک خانگی هستید، طرز تهیه لواشک سیب و لواشک کیوی را نیز در انگیزه از دست ندهید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی بدون فر و در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک هندوانه خانگی بدون فر و در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید