خبرنگاران فرماندار: دامپزشکی در شهرستان انگوت باید تقویت گردد
به گزارش وبلاگ سیمبیان، اردبیل- خبرنگاران- فرماندار انگوت گفت: با توجه به ظرفیت بالای دامپروری و اشتغال بیشتر اهالی به این حرفه، دامپزشکی شهرستان باید تقویت و از این ظرفیت در راستای اقتصاد پایدار به نحو مطلوب بهره برداری گردد.

به گزارش وبلاگ سیمبیان، لطفعلی زیادی روز دوشنبه در بازدید از طرح های واکسیناسیون دامپزشکی در قشلاقات انگوت با اشاره به ضرورت حمایت همه جانبه از خدمات دامپزشکی، بر اهمیت همکاری عشایر با اکیپ های دامپزشکی و انجام مایه کوبی دام ها در مقابل بیماری های مختلف دامی بر اساس جدول زمان بندی تاکید نمود.
وی اهمیت دامپزشکی به عنوان یک ارگان فنی و تخصصی و نقش کلیدی و سازنده آن در تامین امنیت غذایی و حفظ و حراست از سرمایه بزرگ دامی را یادآور شد و اضافه نمود: تقویت خدمات دامپزشکی می تواند نقش مهمی در پویایی اقتصاد کشاورزی، دامپروری و یاری به اشتغال و معیشت اهالی منطقه داشته باشد.
فرماندار انگوت در ادامه خواهان استقرار اداره و نیروی مستقل دامپزشکی به علت بعد مسافت این شهرستان با گرمی شد و در مورد تعامل و همکاری همه جانبه فرمانداری و دامپزشکی در این راستا قول مساعد داد.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل نیز گفت: با تمهیدات اجرا شده هیچ مسئله ای از نظر تامین انواع واکسن و داروهای دامپزشکی در استان وجود نداردو پوشش حداکثری مایه کوبی دام های منطقه برای مقابله با بیماری های مختلف دامی پیش از کوچ عشایر در حال اجراست.
بهلول تکلوی اضافه نمود: این مهم به ایمنی پایدار دام ها در برابر بیماری های گوناگون دامی، بیماری های مشترک بین انسان و دام و پیشگیری از شیوع این بیماری ها در منطقه می گردد که بدین منظور پیش بینی واکسن مورد احتیاج اجرا شده است.
وی اعلام کرد: عشایر در اقتصاد کشاورزی و دامپروری، فراوری ملی و امنیت غذایی حائز اهمیت ویژه ای هستند که در این راستا برنامه ریزی برای ارائه خدمات مطلوب به این قشر از جامعه از برنامه های اصلی اداره کل دامپزشکی استان اردبیل است.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به افزایش بهای بیشتر واکسن های دامی کوشش می گردد ضمن رایزنی با مراکز مایه کوبی بخش خصوصی دامپزشکی، دام های مناطق مختلف استان در مقابل بیماری های مختلف دامی مایه کوبی شوند.
نزدیک به سه هزار مرکز فراوری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در کنار هشت کشتارگاه صنعتی و هفت کشتارگاه سنتی دام و طیور زیر نظارت دامپزشکی در استان اردبیل فعالیت دارند.
شهرستان گرمی مغان که در 110 کیلومتری شمال اردبیل و در نوار مرزی جمهوری آذربایجان قرار گرفته است، چند ماه پیش به 2 شهرستان گرمی مغان و انگوت تقسیم شد.
منبع: ایرنا